Melkeprodukter kan gi kviser

melk 

Er du plaget med uren hud og kviser ville jeg prøvd å ta en melkefri måned  eller to bare for å teste.  Mange tror jo at det  er kun søtsaker og ”søppelmat” som gir uren hud, men forskning viser at melk står høyest på listen over årsaken til kviser. Spesielt er det skummet melk som gir værst resultater. Ettersom melk med lite fett gir større utslag enn helmelk, ser det ikke ut til å være det animalske fettet som har skylda. Forskerne antar at årsaken i stedet ligger hos noen hormoner som gjemmer seg i melken. Din side

I boken “Den Kernesunde Familie” skriver de også om hvor helsebringende det kan være å ha en melkefri kost. Barn med konstant snørrete neser, astma, bronkitt, slim i luftveiene, hoste, eksem, mage problematikk eller adferdsproblemer kan ha godt av å holde seg unna melk.

Den kjente ernæringsterapeuten, Thorbjörg Hafsteinsdottir sverger også til et kosthold uten melk, og har levd uten det i mange år. Prøver viser at hun overhode ikke har noen kalsium mangel i en alder av snart 50år

 Husk at det er melk i mange produkter så les på baksiden av matvaren hvis du skal holde deg helt unna. Gode erstaninger til melk kan være rismelk, soyamelk, havremelk eller kokosmelk.

Akupunktur og homeopati er  virksomme behandlingsmetoder mot kviser som sammen med kosthold kan gi fantastiske resultater.

Skrevet av Annette Finne Simonsen

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

utf

#p@@#

Your IP: 3.19.30.232


empty
Våre priser
Ønsker du å bestille en time hos oss?

Visste du at...?
Ved homeopatisk behandling styrkes kroppens egen evne til a kurere seg selv (immunforsvaret styrkes).
Bestill time i dag
Trenger du å bestille time? Benytt deg av vårt online kontaktskjema.