Homeopati

Ved homeopatisk behandling styrkes kroppens egen evne til å kurere seg selv (immunforsvaret styrkes). De homeopatiske medisinene jobber med kroppen og ikke mot den.

Homeopater tenker helhetlig, det vil si at den homeopatiske medisinen er individuelt tilpasset deg. Det betyr at mennesker med samme medisinsk diagnose kan få forskjellige medisiner. Homeopater tar utgangspunkt i symptomer, og er dermed ikke avhengig av en diagnose (det er mange varierende symptomer innen hver diagnose, dette er viktig for homepaten). Både akutte, kroniske, fysiske og psykiske plager kan behandles med homeopati.

Homeopati virker godt på barn.

Homeopatiske medisiner har ingen bivirkninger ved riktig bruk. Medisinene er laget av stoffer fra dyreriket, planteriket og mineralriket. Homeo = lik, pathos= sykdom. Prinsippet bygger på at likt kureres med det liknende. Man kurerer med noe som skaper de samme symptomene som man har. Et eksempel: Hvis man brenner seg på brennesle vil man få rødt utslett (prikker) som hovner lett opp og som svir og klør. Dersom en homeopat får en pasient som har et utslett som likner svært mye på dette (men som nødvendligvis ikke har vært i kontakt med brennesle), kan en homeopatisk medisin laget av brennesle (urtica urens) være aktuell å tenke på. Ved f eks elveblest (urticaria) kan denne medisinen være aktuell.

Dette eksempelet illustrerer hvordan homeopater tenker, nemlig at likt skal kureres med det liknende.

Våre priser
Ønsker du å bestille en time hos oss?

Visste du at...?
Ved homeopatisk behandling styrkes kroppens egen evne til a kurere seg selv (immunforsvaret styrkes).
Bestill time i dag
Trenger du å bestille time? Benytt deg av vårt online kontaktskjema.