Psykologi

Hans Christian Ramskov jensen: Jeg er spesialist i klinisk psykologi fra København Universitet og har en treårig etterutdannelse i hypnoterapi fra Sverige samt etterutdannelse i familieterapi fra Nic Waals institutt.

Jeg har vært ansatt som psykolog i ppt,  barnevernet, barne- og ungdomspsykiatrien og er  pt ansatt ved et  familierådgivningskontor i tillegg til at jeg har egen praksis.

Jeg har i mange år arbeidet med barn, unge, voksne, familier og med par.

Jeg har jobbet med hypnose kombinert med andre terapiformer som kognitiv terapi, narrativ terapi, og jeg har holdt work – shop i bruk av hypnoterapi i Norge, Sverige og Danmark.

Hypnoterapi er særdeles velegnet ift angst, røykeavvenning, fobier, enurese (tisseproblemer hos barn) stress, spise forstyrrelser, og kan også brukes i fht andre lidelser.

Jeg tilpasser terapiform til klienten, og jeg bygger på klientens ressurser og løsninger.

Gunar O.R. Rosén er autorisert psykolog, spesialist i klinisk psykologi og Psykologisk Behandling NPF. Han har 20 års bred erfaring innenfor klinisk psykologi, veiledning, undervisning og forskning.
Lang erfaring med mange ulike psykologiske problemer og spesiell kompetanse innenfor behandling av smerter, anspenthet, psykosomatiske lidelser og fobier. Etablerte metoder som kognitiv atferdsterapi blir brukt, og samtaleterapi blir ofte kombinert med hypnotiske teknikker og biofeedback. Individuelt laget personlige program med mental trening for hjemmebruk kan være en del av opplegget. Plan for behandling blir laget utfra problemer, dine resurser og de metoder som vi sammen blir enige om å bruke.

Våre priser
Ønsker du å bestille en time hos oss?

Visste du at...?
Ved homeopatisk behandling styrkes kroppens egen evne til a kurere seg selv (immunforsvaret styrkes).
Bestill time i dag
Trenger du å bestille time? Benytt deg av vårt online kontaktskjema.