Svangerskapskontroll

Tradisjonell svangerskapskontroll i kombinasjon med akupunktur er gunstig for gravide. Gravide kvinner har ofte behov for spesiell veiledning, informasjon og omsorg. Dette gjelder under graviditeten, ved fødselsforbredelser og barseltid. Gravide får ofte beskjed om at de må leve med forskjellige plager , for eksempel kvalme, sure oppstøt, halsbrann, søvnproblemer, lite energi, bekkenløsning, leggkramper, hodepine, nedstemthet/lette depresjoner og engstelse. Her kan det være til hjelp med akupunkturbehandling og råd og informasjon fra jordmor. Det er gjennomført akupunkturstudier mht å forbrede den gravide for fødsel. Forskning viser at denne form for behandling kan hindre overtid, korte ned lengden på fødsel og generelt forbrede den gravide før fødselen. Fødselsforbredende akupunktur starter fra ca. uke 35. Undersøkelser viser at akupunktur er en gunstig metode å snu fosteret fra seteleie til hodeleie. I tiden etter fødselen kan mange kvinner mangle overskudd og føle seg slitne. Ammeproblemer kan oppstå. Med akupunktur kan mange av disse plagene dempes, lindres og behandles.

Tradisjonell kinesisk medisin har ofte en positiv innvirkning på plager ved pubertet, graviditet, overgangsalder problematikk, infertilitet, menstruasjonssmerter og PMS.

I tillegg til behandling av gravide og andre kvinnerelaterte problemer kan akupunktur brukes til behandling av allmene, generelle plager. F.eks. Svangerskapskontrollr m.m.

De forskjellige metodene som benyttes er : klasssisk akupunktur, triggerpunktakupunktur, øreakupunktur, cupping og moxa.

Ring eller send en e-post for evt. mer informasjon eller spørsmål.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Våre priser
Ønsker du å bestille en time hos oss?

Visste du at...?
Ved homeopatisk behandling styrkes kroppens egen evne til a kurere seg selv (immunforsvaret styrkes).
Bestill time i dag
Trenger du å bestille time? Benytt deg av vårt online kontaktskjema.